Lasagne s houbami a kapustou VEGE
Suroviny
- lasagne
- žampiony
- kapusta
- celer
- cibule
- mouka
- hořčice
- vlašské ořechy
- 1l mléka
- česnek, tymián, sezam, lahůdkové droždí, bobkový list, pepř, nové koření, sůl
Postup
- Bešamel: Nakrájet nahrubo celer a cibuli. Zahřát v mléce s bobkovým listem, pepřem a novým kořením. Před varem sundat a přikrýt pokličkou.
- Kapustu vařit 2-3 min.
- Žampiony na plátky osmahneme s česnekem, tymiánem, solí a pepřem.
- Ořechy a sezam rozmixovat, prosít a smíchat s lahůdkovým droždím.
- Zcedit bešamel, zahustit moukou, vmíchat hořčici.
- Do zapékací mísy: bešamel, lasagne, kapusta + bešamel, lasagne, houby, lasagne, bešamel, posypat ořechovou směsí.