neděle 18. října 2015

Lasagne s houbami a kapustou VEGE

Suroviny
  • lasagne
  • žampiony
  • kapusta
  • celer
  • cibule
  • mouka
  • hořčice
  • vlašské ořechy
  • 1l mléka
  • česnek, tymián, sezam, lahůdkové droždí, bobkový list, pepř, nové koření, sůl

Postup
  • Bešamel: Nakrájet nahrubo celer a cibuli. Zahřát v mléce s bobkovým listem, pepřem a novým kořením. Před varem sundat a přikrýt pokličkou.
  • Kapustu vařit 2-3 min.
  • Žampiony na plátky osmahneme s česnekem, tymiánem, solí a pepřem.
  • Ořechy a sezam rozmixovat, prosít a smíchat s lahůdkovým droždím.
  • Zcedit bešamel, zahustit moukou, vmíchat hořčici.
  • Do zapékací mísy: bešamel, lasagne, kapusta + bešamel, lasagne, houby, lasagne, bešamel, posypat ořechovou směsí.

Archiv blogu